Jeg så the bad batch

Jeg så netflix-filmen: The Bad Batch. Beskrivelsen av filmen sa: En ung kvinne forvises til et område uønskede personer, og hun sliter med å finne seg tilrette i et ørkensamfunn fullt av stoffmisbrukere og kannibaler. For meg hørtes det ut som en blanding av Hannibal og into the bad lands så jeg sa: “kjør på!”

Filmen er en dystopisk sci-fi-greie. Hovedpersonen er superbadass og kvinnelig! Filmen starter med at hun blir tatovert som en bad batch, så blir hun sluppet ut i ørkenen ved Texas grense, hun mister dermed alle sine rettigheter som amerikansk borger.

Det er en kul spin på en dystopi. Hovedpersonen møter på noen kannibaler og rømmer. Hun møter på interessante karakterer og steder. Eneste problemet mitt var slutten, der jeg ikke var helt fornøyd. Men jeg synes filmen er verdt å se.

2 thoughts on “Jeg så the bad batch

  1. Spennende – jeg ser ikke nok dystopiske ting (men er litt utslitt på zombier, som ofte er 90% av “ting er fucked”-filmer, ofte). Var det noe i den du følte du kunne bruke i skriving fremover?

    Like

    1. Jeg likte den veldig godt og syntes mye var interessant! Så tror jeg kan bruke den, og så var det jo kannibaler der også.

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s